Клоп за Агуеро, Фирмино и Нюкасъл

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази съчувствието си към нападателя на Барселона Серхио Агуеро, който днес обяви край на футболната си кариера, голяма част от която премина в Премиър лийг.

"Съчувствам на Агуеро, защото той отиде в Барселона, за да напише още една вълнуваща глава в кариерата си. Сигурен съм, че в момента е в шок. Влиянието, което той имаше върху Премиър лийг и футбола изобщо, е изключително. Страхотен футболист. Един от най-добрите, които съм срещал.

При Еди Хау Нюкасъл владее повече топката, отправя повече точни удари и е по-офанзивно настроен. Познавам го от доста време. Боби Фирмино тренира напълно нормално вчера и бих казал, че е на разположение за селекция за утрешния мач. Къртис Джоунс за първи път участва в части от заниманието, така че също не е далеч. Харви е аут дългосрочно. Дивок има лек проблем, както и Адриан. Останалите би трябвало да са добре“, заяви Клоп, който освен това заяви, че няма никакво намерение да изпраща Джо Гомес под наем в друг клуб през лятото. Германецът отказа да коментира предстоящия турнир за Купата на африканските нации.

Още от Футбол свят

Виж всички