Бандаловски: Разделихме се като приятели, няма да спирам с футбола

Бившият национал на България Иван Бандаловски потвърди, че е разтрогнал с Царско село и вече е свободен агент. 35-годишният играч бе част от клуба на Стойне Манолов от септември 2020 година. Преди това бе стартирал миналия сезон с екипа на Ботев (Пловдив). 

Двама титуляри напуснаха клуб от efbet Лига

“Наистина вече не съм футболист на Царско село. Разделихме се по взаимно съгласие. Причината е, че не гледаме в една посока. Нямам проблем с никой. Разделихме се като приятели. Пожелавам на клуба успех в битката за оцеляване. Още няма яснота за моето бъдеще, но със сигурност нямам намерение да прекратявам състезателната си кариера, тъй като се чувствам отлично физически. Имам някаква идея в главата, но първо ще си почина през декември и ще видим от началото на новата година какво ще се случи”, сподели Бандалоски пред Sportal.bg.

Бандаловски, който в България е играл още за Литекс, Локомотив (София), ЦСКА, Берое, Верея и Ботев (Пд), записа общо 34 мача с фланелката на “царете”. 14 от тях бяха през този сезон, 13 в efbet Лига и един за Купата на България.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти