Славко Матич: Планът винаги ще бъде да играем повече с топката, но за това ще трябва време

Новият наставник на Арда Славко Матич записа официален дебют начело на тима от Кърджали при загубата с 1:2 от ЦСКА - София. Въпреки неуспеха, треньорът призна, че е останал доволен от своите играчи.

ЦСКА - София се измъчи срещу Арда, обрат и пропуски на "сините" носят "червения" успех

"Искам да честитя на ЦСКА. Трябва да поздравя и моите момчета, изиграха добър мач. Направиха всичко, което исках от тях. Първите 10 минути от второто полувреме ЦСКА показа, че е голям отбор, натиснаха. Арда показа също така дали ще стане голям отбор.

Планът за мача ще бъде винаги да играем повече с топка, но за това ще трябва време. Можехме да вкараме още 2 гола през първата част. За някои неща ще трябва време, но аз съм доволен от момчетата.

Винаги трябва да имаме план "А" и план "Б". Не мога да бъда на 100% доволен, но моите момчета показаха характер Имаме млади момчета и ще стане добър отбор. Беше хубаво да се върна на "Армията", но аз съм приофесионалист, треньор съм и за мен Арда сега е най-големият отбор.

Следващите мачове ще можем да видим всички футболисти, има доста играчи, искаме да направим футболисти за националния отбор", заяви Матич.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти