Гледай на живо

Контролна среща: Локомотив (Пловдив) - Марица 0:0

Славко Матич: Планът винаги ще бъде да играем повече с топката, но за това ще трябва време

Новият наставник на Арда Славко Матич записа официален дебют начело на тима от Кърджали при загубата с 1:2 от ЦСКА - София. Въпреки неуспеха, треньорът призна, че е останал доволен от своите играчи.

ЦСКА - София се измъчи срещу Арда, обрат и пропуски на "сините" носят "червения" успех
ЦСКА - София се измъчи срещу Арда, обрат и пропуски на "сините" носят "червения" успех

"Искам да честитя на ЦСКА. Трябва да поздравя и моите момчета, изиграха добър мач. Направиха всичко, което исках от тях. Първите 10 минути от второто полувреме ЦСКА показа, че е голям отбор, натиснаха. Арда показа също така дали ще стане голям отбор.

Планът за мача ще бъде винаги да играем повече с топка, но за това ще трябва време. Можехме да вкараме още 2 гола през първата част. За някои неща ще трябва време, но аз съм доволен от момчетата.

Винаги трябва да имаме план "А" и план "Б". Не мога да бъда на 100% доволен, но моите момчета показаха характер Имаме млади момчета и ще стане добър отбор. Беше хубаво да се върна на "Армията", но аз съм приофесионалист, треньор съм и за мен Арда сега е най-големият отбор.

Следващите мачове ще можем да видим всички футболисти, има доста играчи, искаме да направим футболисти за националния отбор", заяви Матич.

Още от БГ Футбол

Виж всички