Безпощаден Григор Саруханян на "Макс файт" 47

Бъдещият претендент за европейската титла в лека-тежка категория и един от най-талантливите български професионални боксьори Григор Саруханян записа 15-ата си победа в кариерата, нокаутирайки грузинеца Малхаз Сужашвили на "Макс файт" 47. Още в първата половина на първия рунд агресивните атаки на Гришата се оказаха прекалено силни за противника, който се свлече на колене след комбинации с крошета и мощен ъперкът. Един от ударите на Саруханян разкървави и лявото око на Сужашвили, който нямаше сили да продължи повече от минутка.

"Бързо приключи мача, очаквах, че по-дълго ще издържи противникът. Искам да благодаря на моя син и да му пожелая да стане като татко шампион. Благодаря и на моята приятелка, че винаги е до мен, както и на моите спонсори и на организаторите", каза Саруханян.

Българинът с арменски корени вече има 15 победи на професионалния ринг, както и 5 загуби и 1 равен, но се намира в поредица от 14 срещи без поражение, като спечелените му двубои в олимпийския бокс са над 200. До края на годината той планира да изиграе още един двубой, а в началото на 2022-ра да атакува и европейската титла.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти