Лапорта е обещал три нови попълнения на Чави още през зимата

Новият наставник на Барселона - Чави е получил уверение от президента на тима Жоан Лапорта, че през зимата ще получи три нови попълнения. Това е потвърдил самият Лапорта и на среща с фенклуб на каталунците преди сблъсъка със Селта по-късно днес.

Нови лица в тима са необходими, особено в момента, след като стана ясно, че Серхио Агуеро ще е извън терена за най-малко три месеца, Осман Дембеле получи нова травма, а чести проблеми с контузии преследват и младата надежда Ансу Фати.

Едно от най-спряганите имена е Карим Адейеми от РБ Залцбург. Младокът прави много силен сезон до момента и е записал общо 14 гола и 2 асистенции в 21 мача. Освен това с “Камп Ноу” продължават да бъдат силно свързвани с Рахийм Стърлинг, който получава по-малко игрово време в Манчестър Сити през този сезон. Изненадващото име, което е спрягано с Барселона в последните дни, е Единсон Кавани от Манчестър Юнайтед. Нападателят дълго време не попадаше сред основните избраници на Оле Гунар Солскяер, но в последно време все по-често получава доверието на своя наставник.

Още от Футбол свят

Виж всички