Алегри: Слаба игра, но добър резултат

Ювентус за четвърти пореден път във всички турнири спечели с 1:0 и е лидер в групата си в Шампионската лига, но Масимилиано Алегри не остана доволен от представянето на тима срещу Зенит. Наставникът на италианския гранд призна, че го радват единствено трите точки, но не и видяното на терена в Санкт Петербург. 

“Мачът беше важен и е хубаво, че победихме. Зенит се защитаваше добре, а ние направихме много грешки в последната третина. Действахме прекалено бавно и позволихме на домакините да контраатакуват опасно”, констатира Алегри. 

Семак: Една грешка се оказа фатална, но не сме се предали

“Дори след като поведохме, не контролирахме мача по начина, по който трябваше. Определено играхме слабо, но пък резултатът е добър и ни поставя в отлична позиция. Надявам се през уикенда да играем добре и отново да спечелим, това ще е перфектната комбинация”, продължи наставникът на Юве преди дербито с Интер

Кулушевски е национал на Швеция, но няма много мачове в Шампионската лига. Той трябва да се научи кога да вдига темпото и кога да го забавя. Талантът му е безспорен, просто е необходимо да взима правилните решения в отделните ситуации”, подчерта Алегри.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти