Цекова: Доволна съм от победата, това беше очаквано труден двубой

Наставникът на Барокко Станислава Цекова остана доволна от победата на своя тим над Севлиево Лейдис в мач от 6-ия кръг на Женското първенство. Столичният тим се наложи с минималното 1:0 и се изкачи до второто място в класирането.

Барокко записа минимална, но ценна победа над Севлиево Лейдис

“Доволна съм от победата. Очаквано труден двубой срещу противник, който умее добре да се защитава, добре организиран в защита. За мен това бе очаквано труден двубой, изпълнен с много единоборства.

Не ми мина мисъл, че можем да не вкараме. Но се усещаше, че няма да спечелим с изразителен резултат. През първото полувреме нямахме сериозни голови положения, но не мислех, че няма да отбележим. При самия гол - невероятна колективна и добра игра на отделни състезателки. Много красиво попадение.

Ние се стараем във всяка среща да побеждаваме. Определено сме отбор, който трудно бележи, но и трудно дипуска. Локомотив (Стара Загора) е един добър отбор. Твърде е рано да коментираме обаче кой ще е втори. Хубаво е да има конкуренция. За нас няма леки мачове, но си играем нашата игра”, заяви Цекова.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти