Лудогорец поглежда към върха в efbet Лига

Шампионът Лудогорец посреща днес от 18,30 часа варненския Черно море в двубой от седмия кръг на efbet Лига. “Орлите” вървят втори във временното класиране и при успех над “моряците” и в зависимост от резултата от по-късния мач между ЦСКА - София и временния лидер Славия, могат да оглавят таблицата. Треньорът на разградчани Валдас Дамбраускас има да решава куп кадрови проблеми. 

Лудогорец без Каули и Вандерсон, но с Ману в Лига Европа

С контузии са двама от най-креативните му играчи - Каули и Вандерсон. Под въпрос пък е нападателят Пиерос Сотириу. В отсъствието на двамата бразилци се очаква по-главна роля да получи 21-годишният национал Доминик Янков, който ще действа като плеймейкър. 

Илиан Илиев определи групата на Черно море за гостуването на Лудогорец

В същото време варненци също са сполетени от кадрови проблеми. Аут от сметките на треньора Илиан Илиев са трима основни играчи - нападателят Зе Гомеш е наказан, а с контузии са Цветомир Панов и Родриго Виела. Въпреки това Илиев остава оптимист преди двубоя, като се надява тимът му да обърка сметките на ЛудогорецВероятни състави: Лудогорец: Кахлина, Икоко, Пластун, Са, Недялков, Сантана, Гонсалвеш, Текпетей, Янков, Десподов, Сотириу. Черно море: Георгиев, Дичев, Дробаров, Атанасов, Попов, Гарси, Панайотов, Леандро, Велев, Родриго, Гираси.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти