Спартак (Варна): Елементарни грешки ни провалиха в София

Септември (София) нанесе първа загуба на Спартак (Варна) от началото на сезона във Втора лига. Гостите отстъпиха с 2:4 в среща от третия кръг на първенството. Негативният за Спартак двубой коментира изпълнителния директор на клуба Красимир Кузманов:

Септември (Сф) нанесе първа загуба на Спартак (Вн) в зрелищен мач

„Елементарни грешки ни провалиха в София. Разбира се уважаваме класата на Септември и им желаем успех в първенството. В хода на мача показахме две лица. Срещата протичаше равностойно, без голови положения. Само за няколко минути през второто полувреме обаче допуснахме три гола, без да имаше предпоставки за нито един от тях. Дори съперника не създаде положения, просто ние допуснахме наивни грешки.

След 4:0 домакините намалиха темпото. Влизането на Владислав Мирчев и 17-годишния Даниел Начев ни помогнаха да се съвземем. Първият вкара от дузпа, а юношата реализира веднъж, пропусна от воле друго попадение и подаде 4 голови паса. Ще анализираме подробно представянето на отбора.

Основният извод обаче е, че при най-малкото разконцентриране по време на мач ще бъдеш наказан от противника, защото силите във Втора лига са максимално изравнени. Потвърждение за това са и други резултати от кръга. Няма как да подмина лековатият начин, по който Велислав Боев допусна да му вдигнат червен картон в края на двубоя. Треньорският щаб няма да може да разчита на него за следващия мач. Предстои сериозен разговор с него за поведението му“, заяви Кузманов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти