Петър Жеков: Какви шампиони, не виждам как ще станем и трети

Сериозен песимизъм по отношение на предстоящия сезон за ЦСКА - София изрази легендарният голмайстор Петър Жеков. Според него Лудогорец отново ще спечели трофея, тъй като е с класи над останалите у нас, докато ЦСКА - София с показаното до момента не е сигурен дори за второто място. 

Христо Стоичков: Добре дошъл у дома, Стойчо! Винаги ще имаш моята подкрепа!

“Ръководството решава дали да смени треньора, но и със Стойчо Младенов е същата работа. Няма да станем шампиони. Вижте как играе Лудогорец, вижте ние как играем. Съмнявам се нещата да се променят много. Не знам какво ги е накарало да сменят Любо Пенев. Сигурно подготовката не е била добра, има много контузени в отбора в момента, може и това да е - не знам”, коментира Жеков пред “Мач Телеграф”. 

Стойне Манолов възмутен от отношението към Любо Пенев

“Феновете сега се радват, но в края на сезона няма да е така. Даже и втори не виждам как ще станем. Освен Лудогорец, и Локо (Пд) играят по-добре. Загубиха с 1:3 от Лудогорец, но ми харесаха. Така че ако станем трети да хвърляме шапки и да викаме “Ура”. Имаме 17 чужденци. И в Разград има много, но са качествени и купени с много пари, докато нашите са свободни агенти, които са изгонени отнякъде, а ние ги прибираме”, каза още Жеков, който не разбира откъде идва негативното отношение на феновете към вече бившият главен мениджър Стойчо Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти