Ръководството на ЦСКА - София: Безрезервна подкрепа за Любо Пенев, той е правилният избор

Ръководството на ЦСКА - София изрази безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев. "Червените" сториха това с официална позиция, която бе публикувана в интернет страницата на клуба.

Армейци, Собствениците на клуба, цялото оперативно и техническо ръководство, както и всички служители, работещи и милеещи за армейската кауза, искаме да изразим своята огромна и безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев. Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА. ‚Доброжелателите“ ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват… Прекалено са малки и нищожни за да им обръщаме специално внимание. Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои.

Пенев: Хора в ЦСКА взимат заплати, но работят срещу клуба! Целта е да няма спокойствие (видео)

По-рано днес Пенев заяви: "Хора в ЦСКА взимат заплати, но работят срещу клуба! Целта е да няма спокойствие". Бившият голмайстор стори това на пресконференцията преди мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу тима на Лиепая от Латвия.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти