Пенев: Хора в ЦСКА взимат заплати, но работят срещу клуба! Целта е да няма спокойствие (видео)

Старши треньорът на ЦСКА - София Любослав Пенев даде пресконференция преди мача на "червените" от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу тима на Лиепая от Латвия.

10 Пресконференция на Любослав Пенев преди срещата с Лиепая

"Отборът тренира много добре, има голямо настроение. За нас всяка тренировка е важна. Днес имаме още една тренировка. До часа на двубоя остават почти два дни. Не искам още да казвам кой ще бъде и кой няма да бъде на линия", започна Пенев.

Трима отпаднаха от групата на ЦСКА - София за мачовете с Лиепая
Трима отпаднаха от групата на ЦСКА - София за мачовете с Лиепая

"Ние играхме слабо, това е факт. Време е да коригираме тези грешки. Ние никога не трябва да подценяваме съперника.

Аз работя много спокойно и без напрежение. За мен се говорят и пишат много лъжи. От 4-5 дни излизат различни статии за промени в нашия щаб. Кирил Динчев, който напусна, обади ми се преди 10 дни, заяви, че иска да напусне. Всичко е нормално, това е положението. Аз съм треньор, аз се занимавам с това да тренирам футболистите. Не е моя задачата да уволнявам или назначавам хора. Пожелахме си успех. Даже се коментира какви тренировки се правят. Това е информация към журналисти от човек или хора, които работят в ЦСКА. Получават заплати от ЦСКА и работят срещу клуба. Това е мое заключение. Този или тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА. Целта им е да няма спокойствие в съблекалнята на клуба.

10 Пресконференция на Любослав Пенев преди срещата с Лиепая

Чувствам подкрепата. Спокоен съм, виждам се всеки ден с част от ръководството. Всеки, който работи в ЦСКА, трябва да работи за клуба. Моето мнение е, че ЦСКА е над всички", добави още той.

"Отборът е перфектно подготвен физически. Виждам тима много добре. Подготовката протече идеално. Не искам да връщам отбора към това, което се случи преди няколко дни", завърши Любослав Пенев.

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички