Астън Вила приготвя 40 милиона за Тами Ейбрахам

Астън Вила продължава да прави амбициозни планове за селекция. След като бирмингамци вече счупиха трансферния си рекорд с привличането на Емлиано Буендия, за когото платиха 34 милиона паунда, сега "виланите" са готови за нов рекорд. Според "Мирър" Астън Вила планира оферта в размер на 40 милиона паунда за нападателя на Челси Тами Ейбрахам. 23-годишният футболист не влиза в плановете на Томас Тухел и от "Стамфорд Бридж" са готови да го продадат.

През сезон 2018/19 Ейбрахам игра под наем на "Вила Парк" и помогна на отбора да се завърне в Премиър лийг, така че феновете на бирмингамци посрещат с ентусиазъм информациите за евентуалното му завръщане.

Сериозните инвестиции на Вила за нови попълнения пък са едно от доказателствата, че най-вероятно клубът ще продаде капитана си Джак Грийлиш, за когото Манчестър Сити има готовност да плати 100 милиона паунда. Бирмингамци вече отправиха и оферта за таланта на Арсенал Емит Смит Роу, но това предложение бе отхвърлено от лондончани. Клубът вече си върна и Ашли Йънг, който подписа договор за един сезон.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти