Президентът на ПСЖ лично се зае със задачата да доведе Салах на “Парк де Пренс”

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келафи се е заел лично със задачата да привлече в клуба нападателя на Ливърпул Мохамед Салах, твърди “MBC”. Босът е набелязал египтянина като най-подходящ за заместник на Килиан Мбапе, за когото все по-усилено се говори, че е пред трансфер в Реал Мадрид.

Салах отдавна е в полезрението на ПСЖ. Сега Келафи лично се е обадил на футболиста, за да го информира за интереса си към него. Това е първа стъпка в преговорите за евентуалното му привличане на “Парк де Пренс”.

Твърди се, че Салах е приел обаждането учтиво, но за момента не се е ангажирал с никакво обещание. Той има договор с Ливърпул до 2023 година и на този етап не изгаря от желание да си тръгне от “Анфийлд”, въпреки че преди време имаше подобни спекулации.

Келафи обаче може да е доста убедителен и със сигурност ще продължи ухажването на Салах в близките седмици. Босът не се отказва лесно, а и разполага с доста аргументи, с които да убеди футболиста да промени мнението си. Очаква се той да стане още по-упорит, ако наистина се стигне до продажбата на Мбапе.

Още от Футбол свят

Виж всички