Клоп: Още не съм говорил с Мане, но няма да има проблем

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не очаква да има някакви проблеми със Садио Мане. Вчера нападателят отказа да стисне ръката на германеца след успеха на мърсисайдци с 4:2 срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". Сенегалецът не бе титуляр и влезе като резерва. Още след мача Клоп опита да обясни, че това няма да е проблем, а днес отново се изказа в тази насока. 

"Футболът е емоционална игра. Всеки очаква да контролираме емоциите си през цялото време, а това не винаги се получава. Случвало ми се е като играч, на други играчи, на които съм бил треньор. Не съм имал възможност да говоря с него за случилото се, но ще го направя и няма да има проблем. Всичко ще бъде наред. Тези неща се случват. Не е първият път в живота ми и вероятно няма да е последният", коментира наставникът. 

Мане отказа да поздрави Клоп

Ливърпул има три мача до края на сезона и ако ги спечели, най-вероятно ще намери място в топ 4 и ще успее да се класира за Шампионската лига. "Сезонът ни няма да бъде дефиниран от всички мачове, но тези три срещи могат да ни дадат изключително позитивен резултат. Повечето отбори в света се борят цяла година, за да бъдат в позиция да държат в ръцете си класирането за Шампионската лига и ние сме един от тях. Въпреки че сезонът бе изпълнен с различни предизвикателства и проблеми, ние сме в тази ситуация и това е добре, но трябва да направим следващата стъпка. Спечелихме снощи, сега се концентрираме върху Уест Бромич", заяви Клоп.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти