Били Джо Сондърс бе откаран в болница със съмнение за фрактура на дясната очна орбита 🥊 

Мексиканският боксьор Канело Алварес (вече 56–1–2, 37 КО) победи британеца Били Джо Сондърс (вече 30–1, 14 КО) с технически нокаут в 8-ия рунд в Арлингтън, Тексас (САЩ) и спечели шампионския колан в суперсредна категория във версия Световна боксова организация (WBO). 

Канело Алварес защити титлите си след технически нокаут срещу Били Джо Сондърс (видео) 🥊

Алварес също така защити титлите си от Световната боксова асоциация (WBA) и от Световния боксов съвет (WBC), като постигна 56-а победа в 59 мача на професионалния ринг. Сондърс допусна първо поражение в кариерата си, а в следствие на тежките удари на съперника той беше откаран в болница със съмнение за фрактура на дясната очна орбита. 

Алварес си гарантира успеха с мощен десен прав в средата на осмия рунд пред 73126 зрители по трибуните на стадиона на Далас Каубойс "AT&T Stadium". Треньорът на Сондърс Марк Тибс хвърли кърпата преди началото на 9-ия рунд и 31-годишният британец беше откаран за преглед в болница. 

"Окото му беше напълно затворено, той не виждаше нищо. Притесних се за състоянието ме, аз нося отговорност. Затова взех това решение”, заяви Тибс пред Behind The Gloves.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти