Христо Янев: Философията на Струмска слава е да не играе футбол

Наставникът на Миньор (Перник) Христо Янев бе разочарован от равенството 1:1 срещу Струмска слава, но от друга страна е доволен от представянето на играчите си в дадени моменти от срещата. 

“Има логични и нелогични неща във футбола. Днес се случиха няколко такива и от двете. Не мога да бъда недоволен от желанието на момчетата. Това, че другия отбор се защитава с всички възможни средства е затрудняващо. Първото полувреме играхме добре, но през второто се разпокъсахме и лесно губехме топката. Те са отбор, който не искат да играят футбол. Това е тяхната философия и ние трябваше да намерим път към тяхната врата. Това е тяхната стратегия”, каза Янев. 

Дузпа на Марадона от Добринище донесе точка на Миньоро срещу Славата (видео)

“Все пак сме отбор, който в дълга поредица не е допуснал гол и това ни радва. Страхотно е, че отново има публика. Тук ще бъде изключително неприятно за всеки, който дойде да играе срещу нас. Имаме време да работим и да се подобряваме и мисля, че това ще се случи. Трябва хората, които управляват футбола тук да направим една среща, за да се предначертае пътя. За мен е важно да направим организация за бъдещето, защото тези фенове заслужават да имат отбор в най-високото ниво на футбола ни”, каза още наставникът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти