Дечев: Стига оправдания! Тотално загубихме борбата, желанието и концентрацията

Треньорът на Ямбол Тони Дечев коментира загубата на отбора му от Академик (Пловдив) с 83:67 в последния мач от петия кръг на НБЛ.
Академик (Пд) не сбърка срещу Ямбол

"Доволен съм, че издържахме повече време. Играхме повече от 15 минути, нелошо, с добра концентрация. Да, с много грешки през първото полувреме, но те бяха по-скоро плод на това, че се опитвахме да играем по-отборно. Лошото е, че не можем да го докараме цял мач да играем по този начин. Това, което се случи в края на мача, беше доста грозно и не искам да го коментирам. Не можем постоянно да се оправдаваме с липсата на тренировъчен режим.

Ние тотално загубихме борбата, желанието и концентрацията през второто полувреме. Това не е до тренировъчен процес. Отборът на Академик ни вкара 40 точки в подкошието, а ние им отговорихме с 20. Като прибавим бързите атаки 24-12 картинката става много ясно. За това нещо не трябва тренировъчен процес. Трябва задник, тичане, желание, раздаване, енергия и позитивизъм. Нашият отбор го няма това нещо и не знам дали ще се появи", каза Дечев.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти