В Ман Юнайтед доволни от работата на Солскяер

В Манчестър Юнайтед са доволни от работата на Оле Гунар Солскяер и напълно го подкрепят. Това се разбира от доклада за финансовото тримесечие на клуба, който е придружен от изявление на изпълнителния вицепрезидент Ед Удуърд.

"Червените дяволи" са на 14-то място в класирането с актив от 10 точки след първите седем кръга. Това даде началото на поредните спекулации за бъдещето на Солскяер, но Удуърд заявява, че клубът е доволен от прогреса на отбора.
Приходите на Манчестър Юнайтед са намалели с 20% заради пандемията
"Докато пандемията продължава да е сериозен фактор, ние сме оптимисти, че възстановяването и нормализирането постепенно се виждат", се казва в изявлението на директора. Той допълва, че Висшата лига има отговорност към по-малките клубове в Англия. "Ще продължим да държим за оказването на тази подкрепа чрез спешни мерки и дългосрочни реформи, за да осигурим, че успехът на Висшата лига ще има полза и за футбола в страната като цяло. На терена имаме още много работа, за да постигнем по-голямо постоянноство, но оставане напълно отдадени на позитивния път, на който сме под ръководството на Оле, докато отборът продължава да се развива", казва още Удуърд.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти