Вратарят на Царско село разби Левски на Папазов във виртуалното българско първенство (видео)

Първият от вчерашните мачове противопостави Александър Папазов, син на баскетболния треньор Тити Папазов, с отбора на Левски (София) срещу един от най-силните вратари в Първа лига Джони Пласид - национал на Хаити и играч Царско село , който логична избра да участва в WINBET е-футбол лига със своя тим. Играта на Пласид e изключително интересна от тактическа гледна точка.Той играе с висока преса, изтеглена линия на защитата почти на центъра и изнасяне на топката с високи дълги топки. Той самият се пуска като капитан на Царско село в електронното първенство и не рядко прави рисковани финтове с аватара си срещу противниковите нападатели в играта.

Двубоят Левски (София) – Царско село започна динамично, като резултатът беше открит от гостите в седмата минута от Будинов, който пет минути по-късно удвои резултата. Първото полувреме завърши 3:0 в полза на Царско село, след като Пласид реализира дузпа в 35-ата минута.

Александър Папазов успя да върне един гол чрез Атанасов в 75-ата минута, но 4 минути по-късно Царско село отново реализира чрез Георгиев. Последва второ попадение за Левски след успешно изпълнена дузпа на Димитров. Едва 15 секунди след това Джони Пласид с характерния си геймърски стил пусна дълга топка към  Христов, който направи резултата 5:2. Папазов успя да върне още едно попадени до края на мача след удар на Стивън Петков и така офоми крайния резултат 3:5.

Втората среща за вечерта беше между германския бивш професионален състезател на ФИФА Макс Грамбауър с Лудогорец и вратаря на Пирин (Гоце Делчев) Валентин Джангълов.

След множество пропуснати възможности в 36-та минута с индивидуален пробив Стефан Баджи откри резултата в полза на Лудогорец. Тимът от Разград остана с човек по-малко в 79-ата минута, след като негов играч спря непозволено нападател на гостите, който излизаше сам срещу вратата на съперника.  Въпреки това в последните 5 минути домакините успяха да вкарат втори гол, а след него получиха и втори червен картон. Минута преди края на мача Джангълов успя да върне едно попадение на Грамбауър и оформи кайния резултат 1:2.

В първия от мачовете тази вечер Цветомир Петров с Левски (от 90-те години до днес) ще се изправи срещу Йоан Бауренски с ЦСКА-София. Очаква се този двубой да бъде изключително оспорван и интересен. Вторият мач ще противопостави две дами – Йоана Пенелова с Левски (София) срещу Гергана Георгиева с Пирин (Благоевград).

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти