Солскяер: Не се заблуждаваме, че сме намерили правилната формула

Серията от 15 поредни мача без загуба във всички турнири съвсем не означава, че Манчестър Юнайтед вече е намерил правилната рецепта, заяви мениджърът Оле Гунар Солскяер на пресконференция преди кръга във Висшата лига. Той подчерта, че има много място за подобрения и се съгласи с тезата на бившия си съотборник и настоящ анализатор Гари Невил, че на Юнайтед му трябват трима или четирима футболисти, за да се бори за титла.

"Гари е прав за много неща. Все още не сме на подобно ниво и класирането е доказателство за това. Изобщо не сме близо до това, което искаме. Трябва да бъдем по-постоянни във всичко, трябва и да подобрим много аспекти от играта ни. Не подценяваме ситуацията и не си въобразяваме, че най-накрая сме намерили точната формула", каза той преди мача с Борнемут.

"Имаме много работа, но пък самото приключение е много приятно. Приятно е, че се вижда подобрение в играта ни. Предстои ни да вземем още няколко важни решения през лятото и ще бъде интересно да видим какво ще се случи".

Солскяер добави, че очаква битката за място в Шампионската лига да продължи до последния съдийски сигнал през сезона: "Последният кръг ще бъде жизнено важен. Имаме Челси срещу Уулвс и ние срещу Лестър. Няма да има голямо значение дали Лестър са на три точки пред нас, или ние пред тях. Мачът ще бъде все така важен".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти