Конте започна на висока скорост като селекционер

Новият селекционер на Италия Антонио Конте започна моментално работа. Още вчера след подписването на официалния си двугодишен контракт в Рим и своето представяне, той замина за Неапол. На стадион “Сан Паоло” снощи бившият треньор на Ювентус наблюдава първия плейоф от Шампионската лига между Наполи и Атлетик Билбао, завършил 1:1.

Днес сутринта специалистът вече бе в базата на Лацио – “Формело”, където изгледа цялата тренировка на “орлите” водена от Стефано Пиоли. Антонио Кандрева и Федерико Маркети са националите на лациалите.

След това 45-годишният селекционер отиде в базата на Рома – “Тригория”, където наблюдава заниманието на “джалоросите”, водено от Руди Гарсия. Двамата демонстрираха отлично отношение един към друг, въпреки че през миналия сезон не липсваха искри между тях преди двубоите между Юве и Рома.

Даниеле де Роси, Алесандро Флоренци и Матея Дестро са играчите на римляните, които най-много интересуват новия селекционер. Още утре се очаква Конте да посети друг отбор от Серия “А”, като ще стори това с всичките тимове от калчото.

Още от Футбол свят

Виж всички