Национал излиза за Левски срещу ЦСКА при дублиращите отбори

Наставникът на Левски Пепе Мурсия пуска няколко от играчите си, които не взеха участие в дербито с ЦСКА, в днешната среща между двата тима в дублиращата група. Един от тях е националът на България Радослав Димитров, който дори вкара гол в последните световни квалификации при успеха с 2:1 над Малта в Ла Валета. На този етап пристигналият от Славия това лято десен защитник е резерва за сметка на Пламен Крумов.

Освен него за дубъла на 26-кратните шампиони ще играят още Пламен Димов, Лъчезар Балтанов, завърналите се от Евро 2014 година юношески национали Радослав Цонев, Мики Орачев и Александър Любенов, както и Божидар Краев, Владислав Мисяк, Диан Иванов и Галин Ташев.

Днес от 18:00 часа на помощното игрище на “Георги Аспарухов” момчетата на Георги Тодоров излизат срещу тези на Сашо Борисов.

“Сините” загубиха нещастно първия си мач в Пловдив с 1:2 от Локомотив (Пловдив) след допуснат гол в 90-ата минута. Тогава точен бе Антон Огнянов, който игра 30 минути в дербито на “А” група, а в следващите часове се очаква да бъде преотстъпен в Локомотив (София).

 За “армейците” това ще бъде дебют, тъй като двубоят с Литекс на “Българска армия” бе отложен поради липсата на много юношески национали на “оранжевите”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти