Страхотен Игуаин даде ударно начало на Наполи за годината (видео)

Отборът на Наполи започна ударно 2015 година. Ентусиазираният след спечелването на Суперкупата на Италия състав на Рафаел Бенитес разпиля с 4:1 Чезена като гост в мач от 17-ия кръг на Серия “А”.

Голямата звезда на тима Гонсало Игуаин отново показа страхотна класа, като вкара два гола и бе в основата на други два за своя тим. Аржентинският голмайстор вече има девет попадения в 17 двубоя в първенството, като толкова има и неговият съотборник Хосе Кайехон, който откри головата сметка на тима си на стадион “Дино Мануци” в 28-ата минута.

Игуаин в 41-ата и в 72-ата, а между тях автогол на Даниеле Капели дадоха комфортна преднина на Наполи в Чезена. Франко Бриенца в 75-ата минута отбеляза почетно попадение за домакините, които пропуснаха в началото на първата и началото на втората част няколко отлични възможности.

Осмата победа за този сезон на играчите от Неапол им донесе актив от 30 точки. Толкова има и третият Лацио, а в края на седмицата Игуаин и компания излизат в голям сблъсък на “Сан Паоло” срещу Юве.

Чезена пък остана на последното място с девет точки след 10 поражения.

КЛАСИРАНЕ

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МАЧА МИНУТА ПО МИНУТА

Още от Футбол свят

Виж всички