Атъни Бурдейн повишен в син колан по Бразилско Джу Джицу от Игор Грейси

Повечето хора го асоциират с вкусни и екзотични гозби, приготвени в различни кътчета на обширната ни планета, но ако сте следили нашите публикации, то Вие сте наясно, че шеф Антъни Бурдейн е поел по пътешествие, когото всеки ден го превръща в нещо много повече от топ готвач.

Вчера той бе повишен в степен син колан по Бразилско Джу Джицу от неговия учител и инструктор в академията на Хензо Грейси – Игор Грейси.

Цялото семейство Бурдейн, включително 8-годишната им дъщеря, са изключително запалени по хватовото бойно изкуство и отделят всеки свободен миг в упражняване на нови техники и изучаване на невъобразимо многото начини да задушиш някой противник. Феновете на шоуто му започват да виждат кумира си в една нова светлина, която не само ги инструктира какво и как да похапват, а и как да се грижат правилно за своето тяло.

Най-добрият готвач сред практикуващите Бразилско Джу Джицу се похвали в Инстаграм за своя нов успех:

За това отличие съм се трудил повече от ВСИЧКО ДРУГО през живота ми. Благодаря на моя професор Игор Грейси и Хензо Грейси!“

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти