Конър Макгрегър намекна за оттегляне от ММА

Конър Макгрегър ползва Туитър, за да обяви, че смята да се оттегли млад от спорта ММА.

Няма официални данни дали лично 27-годишният ирландски боец е написал съобщението. За половин час над 25 000 потребители са споделили написаното в социалната мрежа.

Управата на UFC все още не е потвърдила нищо по случая свързан със съдбата на The Notorious, но ако мълвата се окаже истина, те ще трябва да намерят достоен заместник на вероятно най-голямата звезда в спорта за юбилейното си издание UFC 200.

„Реших да се оттегля млад“ каза Конър. И завърши с „Ще се видим…“.

Миналата седмица Макгрегър бе свидетел на мач на свой съотборник, който завърши с трагичен край за опонента му. Жоао Карвальо понесе тежки удари в главата, довели до технически нокаут срещу Чарли Уард, спаринг партньор и приятел на Конър. Медицинските лица са прегледали Карвальо и са го пратили в болница, където мозъкът му е опериран. Боецът загина на следващия ден.

Напълно вероятно е това да е стреснало Макгрегър, който вече е постигнал голям успех в спорта, достатъчно пари и слава, за да рискува най-ценното – живота си.Към момента Конър Макгрегър е с 19 победи и 3 загуби в своя професионален актив. Ако „окачи ръкавиците“, това ще се окаже един от най-неочакваните моменти в историята на ММА организацията.

Шегува ли се според вас 27-годишната ММА суперзвезда?

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти