Гонзо: ЦСКА плати сериозна сума за Китанов, ако му прекратят договора, ще го вземем

Черно море ще подпише с първото си ново попълнение утре. Това обяви наставникът на тима Георги Иванов-Гонзо, който днес даде пресконференция. Става дума за български футболист, но името му се пази в тайна, пише petel.bg.

Варненци преговарят и с още един роден играч, който към този момент има договор с тима си. Търси се и качествен футболист за предните позиции, тъй като Гонзо не е доволен от това, че се пропускат много голови положения. Естествено, на "Тича" се оглеждат сериозно и за вратар, след като Коварж и Чанович си тръгнаха.

Иванов бе попитан дали Георги Китанов ще идва. "Не вярвам. За него бе платена сериозна сума. Познавам качествата му и съм сигурен, че ще се наложи в ЦСКА. Естествено, ако стане така, че договорът му на "Армията" бъде прекратен, на драго сърце ще го привлечем при нас", каза треньорът.

Той коментира и появилата се днес информация, че Даксон Да Силва е поискал да се върне в България и да играе за Черно море. "Няма вариант да го вземем. Той не е играл 5-6 години у нас. На нас ни трябва футболисти, които са гладни за успехи. Няма смисъл да връщаме такива на по над 30 години", категоричен бе Гонзо.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти