Ще има ли нокаут на мача Кубрат Пулев - Самюел Питър?

Най-добрият български боксьор на професионалния ринг Кубрат Пулев е готов за двубоя си срещу Самюел Питър от Нигерия, който ще се проведе в събота в столичната “Арена Армеец”.

Английският букмейкър Betfair определи най-вероятният изход от утрешния мач между Кубрат Пулев и Самюел Питър в зала „Арена Армеец“. Срещата е за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация в тежка категория. Двамата боксьори вече се срещнаха на вчерашната пресконференция, а днес ще се изправят лице в лице на кантара. 

Според Betfair шансовете на Кубрат да спечели с нокаут са оценени с 1.36. Най-голяма вероятност Кобрата да откаже своя съперник има в периода между 7-ия и 9-ия рунд. За този вариант ставката е 4.00. Успех на българина между четвъртия и шестия рунд се оценява с 4.20.

 

Ако Пулев спечели по точки, тогава залогът на познавачите ще бъде умножен по 3. Именно по този начин софиянецът победи в последния си мач срещу Дерек Чисора.

 

Огромен е коефициентът за победа на Самюел Питър с нокаут – 13.00. Ако нигериецът триумфира по точки, тогава залогът ще бъде умножен по 34.

 Очаква се коефициентите на Betfair да се променят след днешния кантар, защото тогава за пръв път ще стане ясно каква е физическата форма на Самюел Питър. До момента той не е показал дали е свалил от своето коремче, с което се боксира в последните си два мача. СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BGГАЛЕРИЯ от ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА на КУБРАТ ПУЛЕВ И САМЮЕЛ ПИТЪР - ТУК!!!

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти