Витоша (Бистрица) няма да подцени Ботев (Гълъбово)

Футболистите на Витоша (Бистрица) няма как да подценят предстоящото домакинство на Ботев (Гълъбово) от 14-ия кръг във Втора професионална лига. В това е убедено треньорското ръководство на тима, който утре, от 14:30 часа, приема на своя стадион един от отборите, намиращите са в зоната на изпадащите.

„Няма как да подценим двубоя с Ботев (Гълъбово). Предстои ни мач с един от най-добре организираните в защита отбори в групата. Съперникът стои много по-дисциплинирано на терена от много други тимове, с които играхме до момента. Освен това има много добър отборен дух, тъй като футболистите в редиците му отдавна са заедно“, коментира старши треньорът Костадин Ангелов.

„Нашите играчи трябва да бъдат два пъти по-мотивирани и подготвени отколкото за последния двубой с Ботев (Враца). Това, че миналият мач се разви добре за нас, не значи, че през второто полувреме играта беше на желаното ниво. Има израстване в играчите след успеха, по-уверени са, но не трябва да спират дотук. Трябва да превъзмогнат български манталитет и да повторят силните си изяви“, добави наставникът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти