Фетел не намира извинение за лошото представяне на Ферари

Себастиан Фетел не намира извинение за разочароващото поведение на Ферари на пистата този сезон, но вярва, че тимът все пак е по-добър в сравнение с миналата година и напредва с всеки изминал ден.

През 2015-а Скудерия спечелиха три състезания с Фетел и завършиха втори в класирането при конструкторите, което им даде надежда, че през 2016-а ще имат шансове да се борят за титлата с Мерцедес. Нещата не се развиха така и Ред Бул ги изпревариха в класирането.

"Не оспорвам факта, че резултатите липсват. Не мога да извиня това, но ви уверявам, че във фабриката се работи сериозно. От деня, в който дойдох, досега са се променили много неща, при това фундаментални. За съжаление във Формула 1 нещата не стават с едно кликване на мишката, резултатите на пистата не идват толкова лесно. Това е част от играта и е справедливо. Ясно е, че амбициите ни са по-големи, целите ни са по-високо, и когато не успяваме да ги стигнем, разочарованието е огромно. Но както казах, полагаме много усилия и работим, за да променим резултатите", заяви шампионът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти