Болт - член на Ордена на илюминатите?

Юсейн Болт е известен със своите странни пози, особено със своята "светкавица" - символ на триумфа, познат вече в целия свят. Други движения на ръцете му обаче доведоха до хипотезата, че първият атлет с олимпийски "трипъл-трипъл'' се е присъединил към масоните или илюминатите.Според експерти по езика на тялото повечето жестове на Болт представляват окултни знаци.
Най-бързият мъж на планетата е заснет да закрива едното си око с длан - жест, който по всеобщото мнение се отнася към третото око."Окото на провидението", или Всевиждащото око на Бог, е масонски символ, изобразен и на американския долар. Почитан е от тайните общества, които дърпат конците, когато стане дума за световен ред.
Разбира се, символите могат да бъдат подминати като незначително съвпадение.Но британският вестник "Дейли Стар" разкри, че Болт носи пръстен с най-старите масонски символи - квадрат и компас. Той също така много често прави с ръката си знака "окей". Изследователи на конспиративните теории твърдят, че палецът, показалецът и средният пръст образуват цифрата 6, а когато безименният пръст и кутрето се разделят, образуват три шестици. Числото на Дявола.В други случаи Болт е засичан да имитира "рогата на дявола". Емблема, често асоциирана с рок музиката.Допълнителни съмнения поражда и задържането на показалеца върху устата в знака за мълчание "шът". Смята се, че това е конфиденциален поздрав към обществото, с който Юсейн показва, че умее да мълчи. Войсковият отряд започва да се рови по-дълбоко. Изтъкват, че Болт винаги бяга в шести коридор във финалите на 100 и 200 м и поне в една от своите квалификационни серии. Това образува 666 - отново общоприет символ на Сатаната.Интернет евангелистите отиват дори по-далеч и внушават, че прякорът на Болт Светкавицата сам по себе си символизира Луцифер - падналия ангел, наказан за завистта си към Бог. Те се позовават на глава от Библията: Лука 10:18 - "А той им каза: Видях Сатаната да пада от небето като светкавица." Разбира се, много спортисти слагат пръста си на своята уста – обикновено като послание към феновете да запазят тишина. И не са малко хората, които използват жеста с ръка "рогата на Дявола". Но теорията за илюмината Болт не е напълно лишена от аргументи."7 дни спорт"

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти