Генчев начело на Етър, ако Бала си тръгне

Етър ще има нов треньор, ако Красимир Балъков напусне “Ивайло”. Става дума за Станислав Генчев, който беше помощник на легендата през пролетта, а през есента беше старшия. Все пак обаче това не е сигурно, тъй като последната дума ще има именно Бала. Той вече се срещна с кмета на Велико Търново Даниел Панов и президента на клуба Александър Нанков, но след това замина за Германия по лични дела. Очаква се скоро героят от САЩ’94 да проведе нова среща с Панов и Нанков, след което оконачтелно да стане ясно дали остава начело на “виолетовите”.

По принцип от около месец Балъков е спряган за пост в ЦСКА-София - или като треньор, или като директор. Той вече два пъти коментира, че не е говорил с абсолютно никого от “Българска армия”. Същевременно с това обаче той намекна, че бъдещето му в Етър все още не е сигурно.“Болярите” ще започнат подготовка за новия сезон на 15 юли. Единственият играч, който напуска, е резервният вратар Денис Гъргич. Така търновци остават с Христо Иванов и Цветомир Цанков под рамката. Голмайсторът на тима Самб Бадара остава на 100% въпреки интереса, който имаше към него.

Неясно е бъдещето на Аласана Мане. Той попада и в плановете на ЦСКА-София, но е собственост на Барселона. По всичко личи, че гамбиецът ще отиде там, където е и Красимир Балъков - или ще остане в Етър, или ще премине на “Българска армия”.

“Меридиан Мач”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти