Бешикташ се насочва към Пасторе

Турският шампион Бешикташ ще направи опит да привлече халфа на Пари Сен Жермен Хавиер Пасторе. След края на сезона "черните орли" ще излязат с официална оферта. Според местните медии, тя ще е на стойност 10 млн. евро.През януари Пасторе, който не е сред любимците на наставника на ПСЖ Унай Емери, беше близо до договор с Интер. Аржентинският национал все още се надява да облече синьо-черния екип, но и Бешикташ има своите козове. Президентът на турския гранд Фикрет Орман е в добри отношения със собственика на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи и това също може да помогне за осъществяването на сделката.

Междувременно, Пасторе коментира зачестилите информации, че Неймар ще напусне парижани през лятото. "Мисля, че това са игри на медиите, а не негово реално желание. Видях колко беше щастлив, когато дойде в тима. ПСЖ не е Барслеона, но мисля, че Неймар все пак ще остане", заяви аржентинецът.

"Защо отпаднахме от Реал Мадрид в Шампионската лига? Защото те са по-опитният отбор и го показаха с обрата на "Сантиаго Бернабеу". Там играхме добре, но двата допуснати гола в края на мача объркаха всичко", добави Пасторе.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти