Набелязаният за заместник на Рибери коментира интереса на Байерн

Крилото на Бордо Малком призна, че би бил много щастлив да облече екипа на Байерн (Мюнхен). Бразилецът е един от футболистите, които баварците следят внимателно от доста време. Германският гранд със сигурност ще привлече флангови играч през лятото на мястото на ветерана Франк Рибери. Дори и французинът да подпише нов едногодишен договор, той вече ще има по-малка роля в състава."Байерн е един от най-великите клубове в света и да играя за него ще е сбъдната мечта. Радвам се, че ме наблюдават. Ако продължа да работя усърдно, кой знае - може един един наистина да осъществя трансфер в Мюнхен", заяви Малком.

"Мисля, че дойде време да напусна Бордо. Благодарен съм на клуба, но се нуждая от нови предизвикателства. Имам големи амбиции във футбола. Английската Висша лига също е интересен вариант. Вече знам английски език, така че това не е проблем. Френският ми беше по-труден. Смятам, че лесно бих се адаптирал в Англия", каза още звездата на жирондинците. 

През януари Малком беше близо до трансфер в Арсенал, но до сделка не се стигна. От началото на сезона 21-годишният талант има 27 мача и 8 гола във френската Лига 1.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти