Бисер Георгиев: Милов много искаше медала и го спечели

Помощник треньорът в националния отбор по борба класически стил Бисер Георгиев и един от двамата треньори на Кирил Милов (другият е Илиян Георгиев) сподели на специална пресконфереция в Пресклуб “България”, че 21-годишният дупничанин е спечелил сребърния медал в категория до 97 килограма заради голямото си желание. “Иска ми се тук да има и представител на свободната борба, не трябва да ги хулим, защото следващия път може ние да сме без медал.

Кирил Милов използва своя шанс по най-добрия начин. На полуфинала каза: 'аз много го искам този медал'. А човек, който иска нещо силно, го постига. Не всеки ден се взимат по два медала от световно първенство. Милов наистина е един от най-техничните борци, идваха да го поздравяват”, каза Георгиев.

“Благодаря на Аик, че се справи с това напражение. Отидохме да не кажа на куц крак, но на състезанието всичко трябва да се забравя. Искаме да продължаваме така и занапред, да имаме още успехи в най-българския спорт”, добави той. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg    ФОТОГАЛЕРИЯ от пресконференцията ТУК!!!

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти