Левски се надява да намери спортен директор до Нова година - "сините" не са преговаряли с Йовов и Сираков (видео)

В интервю за предаването "Спорт в обектива" по Канал 3 изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви,че желанието на клуба е да назначи спортен директор до края на годината. Иванов призна,че са водени разговори с български кандидати за поста, но сред тях не са Наско Сираков и Христо Йовов.

Изпълнителният директор на синия клуб обяви, че вече има положително развитие по преговорите с Обертан, Цветкович, Кабрал и Яблонски за нови договори. Присъдата за уредени мачове няма да попречи на подписването на нов контракт с чешкия защитник, който обжалва решението в родината си на по-висока инстанция. Красимир Иванов е на мнение, че Делио Роси е поставил основата за сегашните резултати на отбора.

"Старши треньорът иска спортен директор, с който да работи. Рано или късно този въпрос ще се отметне. Аз се надявам се до края да годината да затворим този въпрос. По-скоро все още се оглеждаме за подходящия кандидат. Ако има такива, които пасват на нашите очаквания, не е казано, че трябва да бъдат само българи или само чужденци“, заяви Красимир Иванов.

"Водили сме разговори и с българи. Аз обаче с Христо Йовов не съм имал разговори. Не сме говорили Наско Сираков да се завърне на Герена“, каза изпълнителният директор на "сините".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти