Играхме слабо, единодушни са в Байерн

Първата грешна стъпка на Байерн (Мюнхен) в Бундеслигата дойде в домакинството на Аугсбург. Малцина очакваха гостите да си тръгнат с точка от “Алианц Арена”, но голът на бившия футболист на Байерн Феликс Гьотце донесе равенството 1:1“Аугсбург свърши чудесна работа в дефанзивен план и ни създаде много проблеми. Не беше лесно да създаваме голови положения, а когато стигахме до такива, ги пропускахме. Мачовете в Бундеслигата са трудни. Съжалявам, че не победихме, но ще се справим по-добре срещу Херта в Берлин”, заяви насатвникът на мюнхенския гранд Нико Ковач.

“Голът ми няма голямо значение, след като не победихме. Когато водиш в резултата, трябва поне да го задържиш. Футболистите на Аугсбург показаха кураж и бяха възнаградени. изравнителният им гол не беше незаслужен. Ние играхме под възможностите си и не намирахме правилните решения”, критичен беше и Ариен Робен.

“Аугсбург ни противодействаше добре. Трябваше да реализираме няколко от положенията пред тяхната врата. Сами сме си виновни за изпуснатата победа”, добави Никлас Зюле.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти