Венци Георгиев: ЦСКА иска бляскава европейска победа

Нова седмица, ново предизвикателство пред ЦСКА. В сряда, 28 ноември, волейболистите на Александър Попов ще се изправят срещу белгийския Льовен в първия кръг на Чалъндж Къп.

"Тимът ни ще се опита да запише поредна бляскава европейска победа в зала "Христо Ботев". За целта ще имаме нужда и от подкрепата на верните ни фенове, които сме убедени, че няма да ни оставят да се борим сами", пишат "червените" на официалната си страница.

Според диагонала Венцислав Георгиев, "армейците" имат шансове да отстранят съперника си, макар все още да не познават в детайли силните и слабите му страни.

"Очакванията са да покажем добра игра. Не познаваме изобщо противника, тепърва ще го опознаем и няма как да имаме конкретни очаквания. Ще играем за победа пред нашата публика и се надявам да покажем добра игра. Имаме нужда от повишаване на самочувствието, но откъм игра има накъде да се подобряваме. Надявам се, че с всеки мач ще се случва това нещо. Към момента се движим добре. Доста сме сработени и това е плюс пред другите отбори, които взеха доста чужденци. Справяме се добре, но може и много по-добре. "Христо Ботев" не е наш дом, но пък ще има повече публика, което може да е по-голям плюс и ще ни подкрепят повече хора. Не искам да давам прогноза, надявам се да покажем добра игра. Разбира се, ще се опитаме да ги отстраним. Това е целта, надявам се да я изпълним", каза Венцислав Георгиев пред клубния сайт.

Битката с Льовен е в сряда, 28 ноември, от 19:00 часа.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти