Шефовете на Милан са в Мадрид да преговарят за млад талант на Реал

Двама от директорите на Милан - Паоло Малдини и Звонимир Бобан, са в Мадрид, където днес имат среща с представители на Реал, за да дискутират възможни трансфери на няколко от играчите на “Кралския клуб”, като най-голямата цел на “росонерите” е халфът Дани Себайос, съобщават италианските медии.

Смята се, че Реал Мадрид ще поиска за него 50 млн. евро. За Милан обаче тази цена е твърде висока и затова оттам ще се опитат да намалят сумата. Себайос се вписва в клубната стратегия, тъй като е млад и играе в халфовата линия, за която италианският тим търси най-усилено нови попълнения. В момента той е със селекцията на Испания на Младежкото европейско първенство и дори отбеляза гол в мача със “Скуадра адзура”. Той има 6 срещи и с екипа на мъжкия национален отбор, където беше сред любимците на Луис Енрике.

22-годишният играч пристигна на “Сантиаго Бернабеу” през лятото на 2017 г. от Бетис за 16 млн. евро, като през миналия сезон изигра 23 мача с 3 гола в Ла Лига. От клуба са го информирали, че може да си търси нов отбор, след като до момента похарчиха над 300 млн. евро за входящи трансфери.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти