Васил Шопов: Влязохме отпуснати в мача, но след почивката се мобилизирахме (видео)

Халфът на Ботев (Пловдив) Васил Шопов записа своя мач номер 100 в елита на българския футбол при победата над ЦСКА-София с 2:0. След двубоя той заяви, че е щастлив от трите точки и не отдава голямо значение на юбилейното си постижение.

"Влязохме малко лежерно в мача. Не мога да кажа, че сме го подценили, но имаше известно отпускане след този за Купата на България преди няколко дни. През второто полувреме се мобилизирахме и взехме това, което трябва", сподели Шопов.

"Купата е много важна за нас, но играем сериозно и в първенството. Не искам да коментирам съдийството, моята работа е на терена, а феновете могат да преценят дали играта е била накъсвана", каза бившият футболист на Дунав.

"Откакто съм тук, постоянно усещам подкрепата на феновете. Ще се постарая да им отвърна със същото и да ги радвам с изявите си. Разбрах, че това е мач №100 за мен от Костадин Ничев. Хората в Европа вкарват по 50 гола на сезон, ние за 100 изиграни мача правим нещо специално. Със сигурност със специални чувства ще запомня предишния ми мач", завърши Шопов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти