Официална пресконференция преди SFC 7 Avatars (видео)

Дългочакваната галавечер Spartacus Fight Championship - SFC 7 Avatars - “чука на вратата” и подготовката върви с пълна сила. Събитието ще се проведе на 9 февруари в софийската зала “Универсиада”. На официалната пресконференция в столичен клуб президентът на промоцията Георги Анадолов представи българските бойци, които ще вземат участие в поредното издание на веригата, обещаващо незабравимо шоу за всички зрители.

Задължително трябва да се подчертае, че част от приходите за билети ще отидат за благотворителната кауза “Аз съм различен, аз съм БОЕЦ”, чиято цел е да излъчи специалисти, които да могат да се занимават с образованието на деца с аутизъм.

На пресконференцията присъстваха Александър Евстатиев, Вайс Саифи, Петър Владов, Камен Георгиев, Албена Ситнилска, Михаил Николов, Александър Цонев, Георги Георгиев и Калоян Колев. Всички бойци изразиха готовността да се изправят в клетката на 9 февруари, а Евстатиев дори заяви, че си е “скъсал г*за” от тренировки на тежкия лагер в Испания. Съперникът му Михаил Николов пък предупреди зрителите да не мигат, за да не изпуснат и миг от вълнуващата битка, която предстои. Вайс Саифи потвърди, че е готов за зрелищен нокаут, а Камен Георгиев и Калоян Колев увериха, че са се подготвяли по най-добрия начин и се надяват да направят най-вълнуващия двубой в галавечерта.

Репортерът от “Господари на ефира” Владислав Василев пък също ще се включи в събитието, като съперникът му в клетката още не е ясен. Той откликна на поканата на организаторите, за да може да се включи активно в кампанията с цел адаптирана образователна програма насочена към деца с аутизъм.

Официалният кантар е в петък от 19:30 часа.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти