Станислав Генчев: По-добри сме! Отиваме за победа в Марибор

Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди дебюта си начело на тима. Той ще води "орлите" в Марибор на плейофа реванш за влизане в групите на Лига Европа. Както е известно, шампионът на България и този на Славения завършиха 0:0 на "Лудогорец Арена" в първата среща. Българският отбор е по-добър и отива за победа, категоричен е Генчев.

"Като цяло Лудогорец заминава с добро настроение. Това е нормално, тъй като Лудогорец обича тези мачове. Европейските мачове са част от историята на клуба. Настроение има във всички. Имаме не лош резултат от първия мач. Всички сме настроени само с една единствена цел и идея. Тя е да влезем в групите на Лига Европа. Нещата се случиха много бързо с моето назначаване. Нямаше време дори и за напрежение. Аз съм спокоен, футболистите са спокойни, няма никакво напрежение в отбора", заяви Генчев.

"Не. Тактически промени няма да има. Ще следваме линията, която имахме с предишния треньор Стойчо Стоев. Всички играчи са на линия. Наясно съм с титулярния състав, но ще видите на мача, какъв състав съм избрал. Лудогорец всеки мач играе за победа. В Марибор няма да правим изключение. Ние сме по-добър състав от словенците. Целта не е да влезем само в групите, но да го го направим убедително, с победа", продължи той.

"Дали ще остана треньор? Моето бъдеще не стои на дневен ред. Нека първо да отстраним Марибор, след което ръководството да има по-голямо спокойствие и ще види от какво ще има нужда. Аз ще направя всичко, за да може Лудогорец да изпълни целите си", коментира още Генчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти