Краси Балъков притеснен преди двубоите с Черна гора и Англия

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Красимир Балъков говори днес на официална пресконференция преди двубоите  срещу Черна гора и Англия от европейските квалификации. Бившият наставник на Етър постави антирекорд, след като дебютира с четири поредни загуби, но заяви, че не желае бързи резултати, а да се работи с мисъл за бъдещето.

“Притеснен съм, че някои футболисти се оплакват от различни болежки. Оплаквания имат Васил Божиков, Марселиньо, Страхил Попов, а Жоро Костадинов е със счупен нос. Ако тези футболисти не са в кондиция, то може да бъдат викнати нови, които да ги заместят”, заяви Краси Балъков.@@@ “Резултатите са важни, но трябва да се гради в дългосрочен план. Няма да променя мисленето си как да играем. Една победа няма да промени нищо! Не искам бързи резултати! Искам да дам шанс на футболистите, които играят редовно през последните 6-7 години”, добави селекционерът на България.“Шанс за класирне на Евро 2020 имаме, и то през турнира за Лигата на нациите”, допълни Краси Балъков. 

“Имам си мнение, но не искам да говоря за него. Но колкото повече български футболисти играят в шампионата на България, толкова е по-добре за всички наши национални отбори”, категоричен е Бала.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти