Евертън наказва Кийн за партито под изолация

Ръководството на Евертън очаквано ще наложи парична глоба на нападателя Мойс Кийн, койот си позволи да организира парти в дома си по време на изолацията заради пандемията от коронавирус. Италианецът публикува видео в социалните мрежи, в което се вижда как се забавлва в дома си със свои приятели, като партито дори е включвало "дами, които са правели стриптийз на мъжете".Сега обаче 20-годишният Кийн ще си плати скъпо за тази постъпка. Той ще бъде глобен две седмични заплати или около 160 хил. паунда.

"В Евертън научихме за инцидент с наш футболист, който е нарушил разпоредбите на правителството за самоизолация по време на пандемията от коронавирус. Клубът изразява силно възмущение, като обясни на играча, че подобни действия са напълно неприемливи. Невероятните здравни работници в страната заслужават уважение за неуморната им работа. Най-добрият начин да им покажем това уважение е като правим всичко възможно да ги предпазим", обявиха от Евертън.

Това не е първата издънка на Кийн откакто е на "Гудисън Парк" след трансфера си от Ювентус миналото лято. В клуба вече започват да губят търпение и няма да е изненада, ако младокът бъде продаден след края на сезона. Интерес към него не липсва, като той попада в полезрението на Интер, Рома и Наполи.

Още от Футбол свят

Виж всички