Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Колата на Хамилтън с 15 км/ч по-бавна от тази на слабаците Форс Индия

Колата на Хамилтън с 15 км/ч по-бавна от тази на слабаците Форс Индия

Болидът MP4/24 на Макларън-Мерцедес на световния шампион Люис Хамитлън е с около 15 км/ч по-бавен на пистата "Истанбул парк" в Турция от тези на слабаците от Форс Индия, призна самият пилот. Хамилтън говори открито пред медиите в Истанбул и за първи път от много време нямаше голям оптимизъм в думите му. Люис призна, че философията в автомобила на Макларън е сгрешена и ще е по-добре, колкото се може по-скоро да се започне със създаването на колата за 2010 година.

"Според мен не трябва да се мъчим с тази кола, а трябва да започнем да мислим за следващата година. Не мога ей така да наваксам 60 точки разлика с Бътън. Загубихме много с тази кола. Трябваше да я зарежем още в началото. Трябва да разберем какво стана и да не допуснем същите грешки догодина. Ферари също имаха проблеми, но ето че сега имат скорост и стабилност. При нас нещата не се оправят и по-добре да гледаме към 2010 година", призна Хамилтън, който стартира едва 16-ти в Турция след проблмите с колата в квалификацията.  

Коментаторът на "Би Би Си" Еди Джордан бе кратък и ясен: "Това е най-лошата кола, която Макларън някога са правили".      

ПОСЛЕДНИТЕ АКТУАЛНИ СНИМКИ ОТ ТУРЦИЯ ТУК!

ГАЛЕРИЯ И ТУК!

  

Повече информация за Формула1 и за възможността да спечелите страхотни награди от NIVEA FOR MEN четете във www.formula1.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти