Масов бой ЦСКА - Левски с бомби и дървета в "Надежда", трима тежко пострадали

Масов бой ЦСКА - Левски с бомби и дървета в "Надежда", трима тежко пострадали

Уникално меле между ултраси на Левски и такива, вероятно подкрепящи ЦСКА, в което бяха използвани факли, мощни пиратки, дървета и бутилки, се разрази в двора на "54 СОУ" в "Надежда-2", разказаха пред Sportal.bg притеснени минувачи. Феновете на Левски пиели спокойно бира в двора на училището, когато били атакувани от 15-ина маскирани ултраси, които били екипирани с бутилки и дървета. Хвърлени били и две факли, както и 7-8 мощни бомби.

"За няколко минути всичко заприлича на бойно поле. Отнякъде се появиха 15-20 момчета облечени в тъмни дрехи и започнаха да бият левскарите, които се бяха събрали да пият бира в двора на училището. Хвърлиха се бомби, факли, всичко се задими и се чуваха само викове "Помощ, помощ" идващи от двора на училището. Притеснихме се и веднага се обадихме на полицията, но те нямаше как да реагират толкова бързо, тъй като хулиганите явно бяха добре организирани и изчезнаха изневиделица", сподели пред Sportal.bg разтревожен читател на сайта, който спокойно чакал трамвай 11 на път към стадиона в квартал "Свобода".

"Веднага дойдоха линейки и откараха двама-трима от левскарите, които бяха в тежко състояние", допълни очевидецът.

 

football24.bg  

НОВИНИ, СТАТИСТИКА И МАЧОВЕ НА ЖИВО!

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти