Преговорите за новия договор на Лаутаро Мартинес са в застой

Преговорите за новия договор на Лаутаро Мартинес са в застой

Шефовете на Интер са останали много ядосани от последните изказвания на агента на Лаутаро Мартинес. В свое интервю преди няколко дни Алехандро Камано заяви, че Лаутаро е футболист от нивото на Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, затова е логично да получава заплата, която да отговаря на класата му.

Аржентинският национал има договор с Интер до 2026 година, като двете страни водят преговори за удължаването му, но все още не са стигнали до споразумение. Мартинес винаги изтъква, че иска да остане при “нерадзурите”, но е факт, че на този етап нов контракт няма.

Агентът на Лаутаро: Той е на нивото на Мбапе и Холанд и заслужава подобно заплащане
Агентът на Лаутаро: Той е на нивото на Мбапе и Холанд и заслужава подобно заплащане

Ръководините фактори в Интер не харесват протакането от страна на агента на нападателя и опитите му да издейства по-високо възнаграждение на своя клиент. Клубът предлага на Лаутаро годишна заплата от 8 млн. евро, докато той настоява за сумата от 10 млн.

Въпреки комплицираната ситуация, малко вероятно е 26-годишният нападател да си тръгне от Интер през лятото. Очаква се и двете страни да направят отстъпи, за да се стигне до желания нов договор.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички