Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Ивет Горанова сътвори уникално чудо на финала на "Денсинг старс"

Ивет Горанова сътвори уникално чудо на финала на "Денсинг старс"

Ивет Горанова и Тодор са двойката, която най-много израсна в "Денсинг старс", според мнението на журито. За финала те се включиха със страхотно танго с пасо добле, а във втория си танц в стил фрийстайл олимпийската шампионка по карате от Токио 2020 беше като истинска принцеса.

Ивет започна участието си в шоуто с неуверени стъпки на токчета, но старанието й даде невероятен резултат. Нейният партньор в танците сподели, че на първата тренировка се е съмнявал, че ще успее да я научи да танцува. Но мнението му се е променило още на втората репетиция.

"Нейната душа се изля още от първия път на тази сцена. Всеки път, когато излизаше, й казвах, че не ме интересува дали ще сгреши, но да се забавлява от сърце".

"Ивет направи нещо велико със себе си! Тя стана дама" - каза Тодор.

"Не съм вярвала, че тялото ми може да изпълни повечето от движенията”, сподели самата Ивет. “Не смятах, че ще стигна до финал. Всяка рокля и всяко едно токче за мев беше огромен стрес. Но сега мога да кажа, че се чувствам много комфортно в тях, щастлива съм и се забавлявам от сърце, допълни каратистката.

“Големите успехи, мисля, че много по-късно се осъзнават, трябва да мине повече време, след като ги постигнеш и за мен финала в „Денсинг старс“ е един огромен успех”, каза още чаровната Ивет.

Спортистката даде всичко от себе си на финала и завърши на почетното четвърто място.

"Ти си една кукла!”, сподели като първи коментар за изпълнението й Илиана Раева, член на журито. "Ти изнесе урок на всички, които те гледаха по телевизията. Сигурно не осъзнаваш какво постижение направи тук" - продължи тя.

Песента, на която двамата танцуваха, се казва "Намери ме", но според Илиана Раева Ивет е успяла да намери себе си.

“Всичко блестеше. Бяхте много красиви. Ти сияеше през цялото време”, добави още президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.

"Много сме горди с теб! Ти си толкова лъчезарна и позитивна! Вие сте двойка, която от последна стана първа" - категорична бе Галена Великова.

Но най-развълнувана беше Франциска Йорданова, която буквално се разплака на тяхното изпълнение. Тя не успя да сдържи сълзите си.

Томаш Папкала също отдаде дължимото на спортистката, като й каза, че изглежда супер и е изиграла тангото с пасо добле динамично, чисто и с бързи крака.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички