Масов бой и жестоки наказания в Хебър

Страхотен скандал в Хебър е завършил с масов бой по време на тренировка, накарал треньрът на тима Любослав Пенев да изгони двама от основните си футболисти. Аут от тима са капитанът Георги Вълчев и Стефан Цонков. Те са били уведомени, че договорите им, които изтичат в края на сезона, няма да бъдат удължени и по-добре да си тръгнат още сега. Интересното е, че другите двама участници в масовия бой, които са чужденци, са били пожалени.

От Пазарджик разкриха, че първоначално напрежението е избухнало между Георги Вълчев и Йоан Н'Зи. Двамата се сбили, а бразилецът Жоао Сиско уж отишъл да ги разтърве, но се намесил в полза на Н'Зи. Това пък накарало и Стефан Цонков да се включи в мелето в полза на сънародника си. В крайна сметка Любо Пенев е решил, че по-виновни в случая са българите и ги изгонил.

Ботев (Пловдив) си върна халф от Хебър
Ботев (Пловдив) си върна халф от Хебър

Малко преди този бой Ел Голеадор е отстранил от Хебър и още един футболист. Става дума за халфа Красиан Колев, който е върнат на Ботев (Пловдив), откъдето бе пристигнал под наем на стадион "Георги Бенковски". Колев е вбесил Пенев, защото си е погледнал телефона докато е бил в съблекалнята.

"Мач Телеграф"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички